Corona (Covid-19) beleid

Datum: 19 januari 2023

Geachte patiënt/ouder/verzorger,

Middels deze blog willen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en wat hiervan de gevolgen zijn voor u als patiënt van de Tandartspraktijk Tjiam.

Voor bepaalde spoedindicaties zijn wij gewoon open en u kunt hiervoor een afspraak maken per telefoon.

U als patiënt/ouder/begeleider willen wij vragen de genomen maatregelen aandachtig te lezen en zo goed mogelijk na te komen.

Wat kunt u zelf doen

Geldende adviezen

Sinds het voorjaar van 2022 zijn de eerder geldende coronamaatregelen vervallen. Maar het coronavirus is niet weg. Om de kans zo klein mogelijk te maken dat het virus zich verder verspreidt, blijven enkele belangrijke adviezen gelden.

Door onderstaande basisadviezen op te volgen voorkomt u besmetting van uzelf en anderen zo veel mogelijk. U houdt dan ook rekening met mensen die zich zorgen maken over hun gezondheid.

Uitgebreide informatie over situaties waar veel mensen nu mee te maken hebben en antwoorden overzichtelijk op één plek, kunt u vinden op Mijnvraagovercorona.nl

Huisregels :

  • Mondkapje is niet verplicht in de wachtkamer.
  • Schud geen handen.
  • Houd buiten de stoel zo veel mogelijk minstens 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Hoest en nies in een tissue of in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg

In de praktijk is een reeks maatregelen genomen om zowel uw als onze veiligheid zoveel mogelijk te garanderen. In principe zijn deze maatregelen niet nieuw in de mondzorg, maar deze zijn op dit moment verder aangescherpt vanwege de recente ontwikkelingen.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u heel veel sterkte in deze tijden. Ons team staat voor u klaar om u de nodige zorg te kunnen blijven bieden. Wij zijn uiteraard op werkdagen bereikbaar via onze telefoon voor eventuele vragen.

Met vriendelijke groeten,

Team van de Tandartspraktijk Tjiam.